MOMU

MOMU
Moesgaardin museo, MOMU

9. lokakuuta 2016

Ohjelma 11/2016

Ke 2.11.
Junamatka lentoasemalle, lento Kööpenhaminaan ja junamatka Aarhusiin
Majoittuminen

To 3.11.


Yliopistovierailu ja kampuksen tutustuminen klo 9.00 Studenterhus Aarhus

Aarhus Jazz Orchestra, City hall klo 10.30

Lounas klo 12-13, Tekniikan kampus Navitas

Incuba, Navitas Building klo 13, tutustuminen startup - yritysten hautomoon Mogens Thomsenin johdolla. Hänestä keskeisintä uusien ideoiden synnyttämisessä on serendipity, "onnekas sattuma" tai toisin sanoen ihmisten tulisi kyetä näkemään siltoja siellä, missä muut näkevät aukkoja ja yhdistellä asioita ja tapahtumia luovasti.

Iltapäivällä tutustuminen Aros-taidemuseoon.

Yhteinen tapaaminen klo 21.30

Linkki kartalle

Pe 4.11.

Identity and Trust -workshop Moesgaardin museossa

Aiheena seminaarissa on "Nordic identity and trust", työkielenä englanti. Puolille päivin luentoja , lounaan jälkeen iltapäivä ryhmätyöskentelyä muiden pohjoismaalaisten nuorten kanssa ja tutustumista nøyttelyihin.

Nordic identity - køsite on syntynyt historian kuluessa ja tunnistamme sen talouden ja politiikan yhteydessø ja usein muiden møørittelemønø. Joka tapauksessa identiteetillemme on tunnusomaista joustavuus ja vuorovaikutus toisten kanssa (Rich. Jenkins).

Illalla osallistumme vielä Nordiske Nätter (Museoiden yö) tapahtumaan, jossa monipuolista ohjelmaa - musiikkia, kirjalilijapuheenvuoroja, elokuvia.


Museo on muuten jo itsessään aika huikea paikka. Arkkitehtuuriltaan tosi hieno ja museon perusnäyttelyt tosi monipuoliset ja hyvät. 
Linkki: http://www.moesgaardmuseum.dk/  Jos esim. aiot kirjoittaa hissaa tai yhteiskuntaoppia niin otahan museon tarjonnasta kaikki ilo irti!





La 5.11.

Junalla Kööpenhaminaan ja siellä iltapäivällä vapaavalintaisia kohteina mm. Carlsbergin taidemuseo, tivoli, Nyhamnin alue, kuninkaanlinna, Ströget jne.
Paluulento Suomeen ja tilausbussi Lappeenrantaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti